Kovan.Q235B Grote diameter dikke wand opgerolde buisWat zijn de algemene stappen?

vrijgavetijd:2022-05-28 02:40:01 Post gebruiker:709HP180518493 Paginaweergaven:545

Kerntips:Kovan.,De technologie voor de productie van de rolpijp vereist dat het lassen van de rolpijp een dubbelzijdig lasse is, twee le

De technologie voor de productie van de rolpijp vereist dat het lassen van de rolpijp een dubbelzijdig lasse is, twee lengterige lassen zijn toegestaan, en de lasafstand groter is dan mm. Het lassersuiterlijk en de kwaliteitsnorm mogen niet lager zijn dan de norm in de lasseringsspecificatie.

In het algemeen is de wanddikte van de opgerolde pijp mm en is de buitendiameter -mm. Het wordt direct gelast, gevormd, gewalst, geboft, verwijderd en versterkt van de stalen plaat. De spoelpijp heeft de voordelen van korte verwerkingstijd, snelle levering en lage kosten. De rolpijp wordt vooral gebruikt voor pijpen, billboards, enz.

Kovan.De continue pijpdrukperforatie verwijst naar de drukperforatie die wordt gerealiseerd door punch (hoofd) op de pers. Het behoort tot stampende vervorming. Het walsen van stalen buizen met grote diameter kan in open en gesloten worden verdeeld. Voor perforatie worden vierkante billets (enkele ronde billets) of polygonale ingots gebruikt. Als het geslagen metaal de ruimte tussen de wand en de blanco vult, is de drukperforatie een open perforatie. Als het geslagen metaal groter is dan het volume van de ruimte, is het een gesloten perforatie L.

Het grootste probleem van de dikke wand opgerolde pijp is het lassen. Zolang de foutdetectie kan worden uitgevoerd, zijn de vereisten met betrekking tot de levering groter dan andere producten. De detectie van dikke wandspoelpijp is vooral ultrasone foutdetector.

Byaroza.Het aanbod is in uitvoering. Welkom nieuwe en oude klanten om te raadplegen. Voorkomen dat de stalen plaat beschadigd wordt. Dikke wandspoel en breedband met grote diameter zijn voornamelijk gemaakt van koolstofstaal, enz. spoel is een soort gelaste pijpproduct met een eenvoudig en flexibel proces. Als de lengte van de klant bijzonder is, moeten twee of meer stalen pijpen worden aangesloten. Daarom is het proces van deze gelaste pijp flexibel, handig en toepasbaar. Het nadeel is dat deze niet kan worden geproduceerd door gemechaniseerde lijn. Het niveau van automatisering en mechanisatie is niet hoog, wat veel handmatige verwerking vereist. Het grootste probleem van de verharde pijpen is het lassen. Dikke wandspoelpijpen kunnen worden geleverd zolang ze kunnen worden geïnspecteerd door foutdetectie. De relevante eisen zijn breder dan andere producten.

Wanneer de pijp wordt gewalst, moet de afstand tussen de twee lassen groter zijn dan mm,Kovan.Q460b dikke wand opgerolde pijp, en mag de afstand tussen de buitenwand van de buitenste zijpijp niet kleiner zijn dan mm.

Circumferentiële afwijking van de spoelpijp, de verwerking van de pijpgroef en het koppelstel: wanneer de wanddikte van de pijp minder is dan mm, is het type V lasse; Voor buizen met een diameter groter dan mm en wanddikte dan mm moet de bodem van de pijp aan de onderkant van de pijp worden verzegeld; Naast het lapgewricht is het andere type gasspoelpijp continue en vaste V-groeve kontlassering. Als de lasse defect blijkt te zijn, moet de lasse worden gelast. Herlassen mag niet meer dan twee keer duren. De lange termijn levering van warmgewalste stalen buizen, dikke wandrolpijp, dikke wand-naad-rolleiding, stalen behuizing, rolpijp-fabriek heeft complete producten en uitstekende kwaliteit; De prijs is gunstig. De longitudinale lasse van de wikkelpijp met hetzelfde cilindervormig deel mag niet groter zijn dan de afstand tussen twee lengteartikelen mag niet kleiner zijn dan mm. De booglengte van de kalibratie van de wikkelpijp moet / ~ I zijn van de omtrek van de pijp /de kloof tussen de sjabloon en de pijp. Laat me de stalen plaat productie standaardwikkelingspijp introduceren. Tijdens het wikkelingsproces moet het oppervlak van de printplaat tegen schade worden beschermd. Onderdelen met ernstige littekens moeten worden gemalen om de overgang te bereiken, en de wanddikte van het gronddeel mag niet lager zijn dan de ontwerpwanddikte.


Kovan.Q235B Grote diameter dikke wand opgerolde buisWat zijn de algemene stappen?



De materialen van de stalen plaat omvatten voornamelijk Q, Q, , , cimo en cimo, met mangaan en mangaan. In het algemeen kan voor de wikkeling van de pijp gebruik worden gemaakt van koudgewalste plaat. Zoals olie, chemicaliën, transport van aardgas, pilaren en stedelijke watervoorziening, verwarming, gasvoorziening en andere projecten kunnen worden aangepast! De vereiste dikte en lengte kunnen zo nodig worden aangepast! Het lassen van de rolpijp is een dubbelzijdig lassen. Twee lengterige lassen zijn toegestaan, en de lasruimte is groter dan mm. Het lassersuiterlijk en de kwaliteitsnorm mogen niet lager zijn dan de norm in de lasseringsspecificatie.

Het materiaal van een dikke wand opgerolde pijp is ţ, _; ෥, ; met de naam gewone stalen pijp en gelegeerde stalen pijp.

Om u beter te laten begrijpen van de installatiemethode van opgerolde pijp, zal de volgende breedbandpijp fabriek de installatiemethode van opgerolde pijp introduceren: pijp hoep wordt gebruikt, witte hennep draad, pijpuitzuiger, handvat en andere gereedschappen worden gebruikt om opgerolde buizen en pijphulpstukken te verbinden. Deze methode kan herhaalde debugging nodig hebben vanwege de grote invloed van menselijke factoren. Bovendien, wanneer de materialen van opgerolde buizen en leidingen verschillend zijn, als gevolg van hun verschillende thermische coëfficiënten, lekkage kan optreden wanneer koud en warm water worden gebruikt afwisselend?

AgentOm de lassekwaliteit van de stalen spoelpijp te kunnen vaststellen, is een keuring van de lassen noodzakelijk. Na het lassen worden alle lassen getest met een continue ultrasone automatische foutdetector om de NDT-dekking van de lassen te verzekeren. Als er defecten zijn, zal het automatisch alarm en spray merken, en de productie zal de procesparameters op elk moment aanpassen om de defecten op tijd te elimineren.

Als de diameter van de klant bijzonder groot is, is het moeilijk voor de algemene machines en apparatuur, dus is het noodzakelijk om opgerolde buizen te gebruiken. Eerst, na het walsen van de stalen plaat, dan lassen de twee gewalste stalen buizen. Het lassen wordt ook T-lassen genoemd. Soms, de grote diameter van de dikke muur, rechte naad staal moet rollen en lassen van de twee stalen platen, Daarom kunnen er twee lassen op een leiding lichaam, ook wel bekend als dubbele lassen. Dikke wand rechte naad spoelen pijp heeft een breed scala aan materialen. Zolang het een stalen plaat is die kan worden besteld in een staalfabriek, is het in principe OK. Het belangrijkste probleem van het product is de kwaliteit van het lassen. De kwaliteit van het lassen bepaalt direct de kwaliteit van het product, wat de belangrijkste stap is in de dikke wandrolpijp. Het is geschikt voor kolommen voor stalen constructies zoals gebouwen, dammen en offshore platforms super lange-span bouwwerken en elektrische mastmastmasttoren en mastconstructies die weerstand tegen wind en aardbevingen vereisen.

Na het duwen, die niet is toegestaan. Bovendien is de buitenste diameter van het front meestal groot en gevormd door de matrijs. De vormdood is eigenlijk een pers. Het moet een set vormen hebben omdat sommige ellebogen zal worden vervormd na onjuiste hantering de ellebogen moeten worden gevormd in deze warme toestand, twee semi-bogen, een aan elke kant. De buitenste diameter na de vorming bereikt de grootte van het eindproduct.


Kovan.Q235B Grote diameter dikke wand opgerolde buisWat zijn de algemene stappen?



Verwerking van de buisgroef en gewrichten: wanneer de wanddikte minder is dan mm, is het type I lassen; wanneer de dikte van de wand groter is dan mm, moet de lasse worden gelast. Herlassen mag niet meer dan twee keer duren. De longitudinale lasse van de opgerolde pijp in hetzelfde cilindrisch deel mag niet groter zijn dan,Kovan.Q355b dikke spoelpijp aan de wand, en de afstand tussen twee lengterichting mag niet kleiner zijn dan mm.

Afdeling KwaliteitDe booglengte van het kalibratiesjabloon van de spoel moet / ~ I zijn van de omtrek van de pijp /de kloof tussen het sjabloon en de pijp. Wat is het mangaandgehalte van de rechte naadspoel? QB spoel, mangaan is een gemeenschappelijk element in het constructiestaal. Mangaan in koolstofstaal wordt voornamelijk aan het stalen water toegevoegd als deoxidizer in het staalproductieproces, meestal in het bereik van .-.%. In laaggelegeerd staal is mangaan een gemengd legeringselement en het mangaan gehalte in Mn staal en MnV staal is -%.

Onder de kleine Banqiao Xinyuan-markt voor de handel in materialen van spoelbuizen is dit een relatief volwassen staalverwerkende handelsmarkt. Daarom zijn er meer fabrikanten en meer keuzes, en de natuurlijke verwerking zal goedkoper zijn.

De booglengte van het kalibratiesjabloon van de spoel moet / ~ I zijn van de omtrek van de pijp /de kloof tussen het sjabloon en de pijp. Wat is het mangaandgehalte van de rechte naadspoel? QB spoel, mangaan is een gemeenschappelijk element in het constructiestaal. Mangaan in koolstofstaal wordt voornamelijk aan het stalen water toegevoegd als deoxidizer in het staalproductieproces, meestal in het bereik van .-.%. In laaggelegeerd staal is mangaan een gemengd legeringselement, en het mangaan gehalte in Mn staal en MnV staal is -%.

Kovan.Het is om te voorverwarmen in plaats van de lijn energie te verhogen. Reel heeft kwaliteit nodig, eerlijke zaken! Laten we het over onze productiviteit hebben.

In het algemeen is de warmspoelleiding vooral gericht op de productie van alle soorten van de omtrek- en longitudinale ringspoelen en stalen penstocks. Zij wordt hervormd op basis van traditionele spoelapparatuur en soortgelijke specificaties en modellen, zodat alle parameters van de warmspoelpijp kunnen worden verbeterd, waardoor de kloof wordt gedicht die de oorspronkelijke traditionele spoel-installatie niet kan produceren. Bovendien heeft de warmspoelleiding, wat de verwerkingstechniek betreft, aandacht nodig. De volgende zaken zijn nodig: voor de verwerking moet de warmspoelleiding vertrouwd zijn met de technische eisen van papier, procesmateriaaleigenschappen en andere verwante aspecten, een geschikte warmspoelmachine selecteren, bepalen of de koudspoel, de warmspoel of de warmspoel, en daarna werken.

De belangrijkste materialen zijn qq, cimo en cimo, mangaan en mangaan capaciteit. Over het algemeen kan koudgewalste plaat gebruikt worden voor het rollen van pijpen, en de productnormen zijn GB /t-,Kovan.20 355; dikke gelaste wand, GB /t-, enz. Continue pijp wordt op grote schaal gebruikt in aardolie, chemische industrie, stapel rijden, stedelijke watervoorziening, warmtetoevoer, gasvoorziening en andere projecten.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Kovan.adviserennieuws
Kovan.Laatste nieuws